Blog

21-11-2012     Business Bootcamp

Ik heb de Business Bootcamp van Nisandeh Neta gevolgd en dat heeft mij veel opgeleverd. Vragen als  “why did you start your business” en “do you stay in line?” waren eye openers. Tot dan benaderde ik het werk meer vanuit ‘hobby’ en ik bemerkte een beperkende overtuiging over geld. Nu werk ik meer vanuit “turn passion into money”.

Van nature ben ik positief. Ik zie allerlei mogelijkheden en doe mijn werk met hart en ziel. Daarom moest ik de omslag maken naar zakelijk denken, zonder het menselijke aspect te laten. Zo heb ik mijn dromen een werkpak aangetrokken en ben doelgericht Baas Coaching & Training als een bedrijf gaan leiden.  Sinds de Business Bootcamp vraag ik een reeële prijs en men betaalt dat zonder enig probleem! Ook het aantal opdrachten en opdrachtgevers is enorm gegroeid. Zo dat ik er zelf versteld van sta!

Ik doe ook een aantal dingen fundamenteel anders. Ik pas wekelijks mijn To Do List toe en leef vanuit de overtuiging dat alles wat ik bewust doe, een bijdrage levert aan mijn doelen. Ik creëer mijn eigen “Opportunity”. De eerste weken las ik dagelijks het werkboek en nu doe ik dat nog regelmatig, al is het al wel weer wat verslapt. Ook mijn idee over multitasking heb ik herzien, ik werk meer geconcentreerd en zonder verstoringen. Het voelt beter en ik doe veel meer.

Ik vraag mijn opdrachtgevers en klanten ambassadeur te zijn en mij in contact te brengen met interessante mensen in hun netwerk. Van social media maak ik te weinig gebruik. Zodra ik druk ben, is dat het eerste wat afvalt. Het komt mede doordat ik niet handig ben met de verschillende programma’s en er te weinig verstand van heb. Dat is een volgende training die ik wil volgen om er bedreven in te raken. De nieuwsbrief lijdt onder de tijd die ik besteed aan huidige opdrachten en contacten. Hoe ik dat in minder tijd kan doen, is voor mij nog de vraag. Slimmer werken en buiten de kaders denken, maar ook denken in overvloed zijn items die ik nastreef. Ik ben alleen op bepaalde terreinen nog bewust onbekwaam.

De energie-momenten tijdens de tweedaagse Business Bootcamp vond ik heerlijk en “everything in life is energy” is de positieve benadering die ik vast wil houden. Het wordt tijd voor een ‘reset’. Daarom verheug ik me op de volgende Business Bootcamp. Ik kom er vol ideeën en energie vandaan.

Een aanrader dus!